Via een gietijzeren poort en een ministeegje kom je thuis bij ons. In het ruime achterhuis van rond 1840, dat vroeger een schooltje was voor kinderen van binnenschippers.

 

Een kamer met een hart

De grote houten wenteltrap voert je naar verdieping één en de knusse en nette kamer die we Fidelia doopten. De comfortabele badkamer is vlakbij.

 

De gezellige gemeenschappelijke ruimte beneden – met tv, wifi, radio en bibliotheek – krijg je er gratis bij.

 

We serveren je ontbijt tussen 7 en 9.30 uur. Op verzoek kan het ook later (maar niet té laat, anders heet het lunch. ;-). Dat het veel en lekker zal zijn, staat nu al vast.

 

Als het ook glutenvrij, zonder lactose of vegetarisch hoeft te zijn,
geef je gewoon enkele dagen vooraf een seintje.

MOOIE KAMER

MOOIE KAMER

BADKAMER

BADKAMER

LEEFRUIMTE

LEEFRUIMTE

Waar voor je geld

Voor 85 euro slaap je met zijn twee een nacht als een roos en ontbijt je als een koning(in). Veel gastvrijheid en unieke tips inbegrepen. Exclusief toeristenbelasting van 2,25 euro per persoon per nacht. Onze kamer is beschikbaar voor vrijdag-, zaterdag- en zondagnacht.

 

Blijf je drie nachten? Dan betaal je maar 75 euro voor de kamer – plus 2,25 euro toeristenbelasting per persoon – per nacht.

Inchecken op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16 uur, uitchecken tot 10.30 uur. Vertrek op maandag ten laatste om 9 uur.

Kinderen welkom.
Huisdieren kunnen we helaas niet ontvangen.

Je fiets wel, die staat bij ons veilig en droog.

Roken kan enkel op de daarvoor voorziene plek buiten.

Comfortabele vergaderruimte

Aangenaam vergaderen met maximum 10 personen vlak bij het centrum van Antwerpen en de grote toegangswegen. Wij voorzien warme en koude dranken en indien gewenst catering op maat. Er zijn ook heel wat fijne restaurantjes in de buurt.

Unieke tentoonstellingsplek

Een charmant huis met een ziel. Ideaal voor een foto-, schilder- of andere expo.

Voor de vernissage en de finissage kunnen we je aan heerlijke hapjes en drankjes helpen.